Duikinitiatie

Wil je zelf eens een duikje maken, dan ben je bij duikschool AEGINOR aan het goede adres. We bieden aan iedereen die dat wil de mogelijkheid om eens een duik te doen, en dit onder goede deskundige leiding. Om de duik in goede banen te leiden, krijg je eerst uiteraard een uitgebreide uitleg, gaande van de duikuitrusting tot de tekens en gebaren die gebruikt worden om onder water te kunnen communiceren.
GeĆÆnteresseerd, Contacteer ons dan op, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Zwembadtrainingen

Elke vrijdag organiseert duikschool AEGINOR zwembadtrainingen in het zwembad "DEN UYT", van de gemeente Mol. De trainingen gaan alle weken door op vrijdagavond van 21h30 tot 23h, en dit steeds onder deskundige begeleiding. Tijdens deze trainingen krijgen de leden de kans om hun techniek te verbeteren. Let op: er zijn geen trainingen voorzien tijdens de officiƫle belgische schoolvakanties.

Voor wie niet weet waar het zwembad van Mol gelegen is, even het adres:
Zwembad "DEN UYT"
Rode Kruislaan 20
2400 Mol
014/33.07.45

Trainingen aan het Zilvermeer in Mol

Duiken in open water is toch waar de echte duikliefhebber van droomt, i.p.v. in een zwembad een duik te maken. Vandaar dat duikschool AEGINOR regelmatig buiten trainingen houdt op de surfput van het provinciaal domein Zilvermeer in Mol. Tijdens deze trainingen wordt de techniek verder uitgebreid, aangepast en verbeterd. Ze zijn tevens de uitgelezen kans voor de leden om praktijktesten af te leggen, voor het halen van een bepaald brevet. Mocht je interesse hebben om eens een kijkje te komen nemen, aarzel dan niet en kom gewoon langs, iedereen is altijd van harte welkom.Je kan natuurlijk ook even kontakt opnemen met ons via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Wanneer word er vooral buiten gedoken?

elke week op zondag zijn er wel aeginor leden aanwezig, maar eens in Juni word er op vrijdag vaak in Ekeren (Muisbroek) gedoken, en in de zomer word er op woensdagavond ook gedoken op de surfput van het Zilvermeer.

Informatie over duikbrevetten

Duikschool AEGINOR geeft aan zijn leden de kans om bijkomende cursussen te volgen, en hierover vervolgens examens af te leggen. Een hoger brevet te halen is daarbij het steefdoel. Duikschool AEGINOR helpt om dit hoger brevet halen, brevetten gaande van 1-ster duiker t.e.m. instructeur. Mocht je interesse hebben om een bepaalde cursus te volgen, laat het ons weten via ons This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , wie weet kunnen we je verder helpen.

Vulstation voor duikflessen

Duikschool AEGINOR heeft een eigen vulstation voor het vullen van duikflessen. Dit vulstation kan door de leden gratis gebruikt worden.